Acord de confidentialitate

 

ACORD DE CONFIDENTIALITATE

Acest Acord de confidentialitate priveste modul in care Global Consulting SRL colecteaza si administreaza informatiile cu caracter personal. Datele si/sau informatiile cu caracter personal sunt acele informatii care permit identificarea Dvs. precum: numele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, informatii care nu au caracter public. Echipa Global Consulting SRL incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al vizitatorilor sau al utilizatorilor site-lui. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, vizitatorilor si utilizatorilor site-ului www.globalconsulting.ro o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale este bazat pe prevederile legii 677/2001 (pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati site-ul
www.dataprotection.ro), acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati serviciile si site-ul oferit de Global Consulting SRL. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, clienti sau parteneri, care utilizeaza serviciile si site-ul Global Consulting SRL. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la protectia datelor cu caracter personal conform legislatiei in vigoare, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de Global Consulting SRL

In momentul apelarii la serviciile sau inregistrarii pe site-ul societatii comerciale Global Consulting SRL, prin trimiterea unui curriculum vitae sau al unui mesaj, prin accesarea diferitelor servicii si produse Global Consulting SRL, vizitarea anumitor servicii din reteaua Global Consulting SRL, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Global Consulting SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana sau reprezentant al unei societati comerciale. In unele zone ale site-urilor, Global Consulting SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele Dvs., adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Global Consulting SRL si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-urilor noastre, Global Consulting SRL colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele Dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii. In momentul trimiterii unui mesaj de pe site-ul Global Consulting SRL va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Global Consulting SRL utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de Dvs. - in scopul de a oferi servicii profesionale in domeniul resurselor umane (ex. Protectia muncii, situatii de urgenta, salarizare si administrare de personal, s.a.m.d.), si de a imbunatati anumite produse si servicii

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale site-ului Global Consulting SRL

Trebuie sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare on-line, pe forumurile online, prin programul de e-mail, pe grupurile de discutii, serviciile de chat, etc., informatia dezvaluita de Dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate, asupra carora Global Consulting SRL nu are nici un control.

Desi Global Consulting SRL face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, Global Consulting SRL nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Global Consulting SRL. Trebuie sa intelegeti si sa fiti constienti de faptul ca sunteti unicul responsabil/unica persoana responsabila pentru mentinerea secretului informatiilor privind datele cu caracter personal, furnizate ca urmare a apelarii sau folosirii serviciilor oferite de Global Consulting SRL.
Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Global Consulting SRL

Noi utilizam informatiile stranse/primite de pe site-ul Global Consulting SRL sau prin orice alte mijloace de corespondenta e-mail, posta sau fax, sau ca urmare a incheierii unor contracte de prestari servicii, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a oferi serviciile contractate sau potentiale. In momentul in care ne-ati contactat si/sau contractat v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor Dvs. cu caracter personal pentru a beneficia de serviciile oferite de Global Consulting SRL, noilor servicii si oportunitati oferite de Global Consulting SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul Dvs.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Global Consulting SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Global Consulting SRL nu va transmite, catre terte parti (prin vanzare sau inchiriere), informatiile/datele Dvs. cu caracter personal. Totusi, Global Consulting SRL poate transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  1. Cu acordul Dvs.;
  2. Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de Dvs;
  3. In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de Dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Global Consulting SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor;
  4. Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei credinte daca este prevazut intr-o dispozitie legala; protejeaza drepturile companiei Global Consulting SRL sau ale companiilor afiliate; previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii si/sau fac obiectul unui contract de prestari servicii in domeniul resurselor umane (ex. Salarizare si administrare de personal, protectia muncii, situatii de urgenta, etc.)
  5. In cazul in care activitatile Dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Global Consulting SRL sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  6. In cazul in care Global Consulting SRL fuzioneaza sau este achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Global Consulting SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Global Consulting SRL.

Din moment ce Global Consulting SRL este o societate comerciala care ofera in special servicii in domeniul resurselor umane, cu precadere servicii de salarizare si administrare de personal, protectia muncii si situatii de urgenta, va acordam posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Dreptul Dvs. de a va modifica si stege datele Dvs. detinute de operator

Global Consulting SRL confera dreptul utilizatorului/beneficiarului de a modifica datele Dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati societatii noastre stergerea datelor Dvs. oricand, fara nici o explicatie, acest drept fiind conferit de legislatia in vigoare.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare sau actualizare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail
office@globalconsulting.ro

Va multumim ca folositi serviciile Global Consulting SRL. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii in domeniul resurselor umane din Romania.

Global Consulting SRL ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti pe adresa
office@globalconsulting.ro


Va multumim pe aceasta cale pentru ca folositi serviciile oferite de Global Consulting SRL.


 

Copyright 1999 - 2010 Global Consulting      Acord de confidentialitate        Developed by AMORPHYS